Pasi të lexoni këtë, asnjëherë më nuk do të hidhni lëvoret e bananeve

Lëvoret e bananes janë të mira për zbardhjen e dhëmbëve

Fërkoni dhëmbët me pjesën e brendshme të lëvores së bananes çdo ditë për dy javë. Së shpejti do t’i vëreni rezultatet e mahnitshme, transmeton Telegrafi.

I heq lythat

Nëse keni lytha, ky problem mund të zgjidhet me lëvore të bananeve. Vendoseni një copë të lëvores së bananes aty ku gjendet lythi dhe lëreni aty tërë natën. Këtë proces e përsëritni derisa të keni hequr lythin.

Heq aknet dhe rrudhat

Bananet janë të shkëlqyeshme për kujdes të lëkurës, pasi që e hidratojnë dhe ushqejnë lëkurën.

Me lëvore të bananes e fërkoni lëkurën, më saktësisht vendin e irrituar dhe zonat problematike për 30 minuta.

Lëvorja e bananes si analgjetik

Çdo herë që keni dhimbje, mund të provoni ta fërkoni vendin e dhimbjes me lëvore të bananes, pasi që është një analgjetik i shkëlqyer. /Telegrafi/

Temat
Shëndet

Të afërta