Harrojini tangat, ja ku vjen një tendencë e re për verën (Foto)

Disa çmenduri thuhet se zgjasin pak.
Por ky model mbathjesh për femra po reziston dhe po kthehet në trend.

Tani që vera po troket, harrojini tangat.

Quhen C-String dhe janë më shumë si një shirit që vendoset në zonën intime.

Edhe yje të njohur po i përdorin, ndërsa në forume ka shumë debat.

Disa thonë se nuk janë të rehatshme, ndërsa meshkujve u pëlqen t’ua dhurojnë femrave të tyre./mapo/

http://www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/3_1461915086-2424179.png

http://www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/4_1461915089-2510461.png

http://www.gazetaexpress.com/public/uploads/image/1_1461915080-4485823.png

Temat
Fun

Të afërta