Gjashtë fakte interesante që nuk i keni ditur për gjokset!

Rritja e gjokseve…

Rritja e gjokseve është forma më e zakonshme e operimit. Më shumë se 300.000 operime bëhen çdo ditë.

Gjokset e mëdha i preferojnë djemtë pa para

Sipas një studimi, meshkujt që nuk janë shumë të siguruar financiarisht i preferojnë gjokset më të mëdha.

Kanë peshë të madhe

Gjokset mund të peshojnë nga 0.3 kg e deri në 9 kg. Kjo është peshë e madhe dhe arsye e madhe se përse shumë vajza i zvogëlojnë gjokset.

Sutjenat (Jelekët)…

Çdo ditë, kompanitë prodhojnë rreth katër milionë sytjena të reja.

Mundësitë janë të mëdha që jeni duke i vënë sutjenat me madhësi të gabuar

Një studim ka zbuluar se 80 për qind e grave i veshin sutjenat me madhësi të gabuar.

Njëra është më e vogël se tjetra…

Gjysma e femrave (50 për qind) e kanë njërin gji më të madh se tjetrin. Kjo është dukuri shumë e zakonshme dhe vërehet gjatë zhvillimit në pubertet. Zakonisht, gjiri i majtë del të jetë më i vogël se i djathti.

Temat
Fun

Të afërta