Babai i thotë vajzës 4-vjeçare: Do t’ia thyej këmbët çdo të dashuri tënd (Video)

Pika e dobët e çdo babai është vajza. Po t’i prekësh vajzën prindërve sidomos babait kthehen në “bisha” të vërteta.

Baballarët janë edhe tepër xhelozë për vajzat e tyre, ata nuk mund ta pranojnë se një ditë vogëlushja e tyre do të rritet dhe do të zërë dhe të dashur.

Kështu ka ndodhur me një baba dhe vajzën e tij 4-vjeçare, e cila këmbëngul se do të zërë të dashur kur të rritet.

37-vjecari, John Tierney, nga South Lanarkshire, Skoci ka postuar një video, ku debaton ashpër me vajzën e tij Grace. Videoja nis me pyetjen e 4-vjecares, se pse nuk mund të ketë një të dashur.

Grace: Babi kur të rritem dua të kem një të dashur.

John: Babi do t’ja thyejë këmbët.

Grace: Joooooooooooooo!

John: Sigurisht që po dhe çfarë do të ndodhë pas kësaj?

Grace: Çfarë???

John: E di ti si e sheh babi të dashurin tënd? Unë do ta marr peng dhe do e mbaj në një raft.

Grace: Babi unë e dua një të dashur, e dua një të dashur dhe do të bëj një të dashur.

John: Ti nuk do të kesh të dashur.

Grace: Po do të kemmmmmmmm.

John: Ti do të bëhesh murgeshë dhe do të lutesh për Jezusin.

Grace: Joooooooo, unë dua të kem një të dashur!

Temat
Fun

Të afërta