Top 10 depërtimet në futboll të sezonit 2015/16

Sezoni 2015/16 është karakterizuar me shumë befasi në futboll, si eliminimi nga Champions League të skuadrave të mëdha si Juventus e Barcelona dhe gjithashtu triumfimi i skuadrës Leicester City në Premier League.

Në videon në vazhdim mund të shihni Top 10 depërtimet në futboll të sezonit 2015/16 :

Temat
BotëSport

Të afërta