Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni do të jetë me diell, i ngrohtë dhe stabil. Gjatë ditës do të ketë vranësira relativisht të dobëta.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 1 deri 10 gradë C, kurse gjatë ditës, temperatura maksimale do të jetë 25 gradë C.

Temat
Rajon

Të afërta