Tri vendet evropiane në të cilat fshihen celulat më të mëdha të ISIS-it

Sulmet e përgjakshme në Bruksel dhe Paris, tregojnë qartë se ekzistojnë celula terroriste në zemër të Evropës, dhe se janë të rrezikuara gjitha qytetet e mëdha.

Sulmi tjetër i mundshëm nuk mund të parashikohet lehtë, por zyrtarë të inteligjencës amerikane kanë zbuluar se në cilat shtete duhet pasur kujdes të shtuar, pasi sipas informatave të tyre, pikërisht në ato vende fshihen celulat më të mëdha dhe më të rrezikshme të ISIS-it, që janë të gatshme për sulme të reja brutale.Telegraf

Temat
BotëLajme

Të afërta