Arrest për pesë persona nga Shkupi, ja emrat e tyre (Foto)

Gjithsej pesë personave u është caktuar arrest 8 ditor shtëpiak, disa do të përballen edhe me padi penale, kurse kundër dhjetëra do të ngriten padi për kundërvajtje pas protestave antiqeveritare, në ët cilat u demolua zyra e presidentit Gjorge Ivanov në qendër të Shkupit, raporton “Lajm”. “Më datë 13.04.2016 nga një turmë protestuesish është dëmtuar Zyra popullore e presidentit të RM-së dhe Ministria e drejtësisë. Gjatë intervenimit policor, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale ‘Pjesëmarrje në turmë që do të kryejë vepër penale’, janë arrestuar këta persona:

Zharko Zeçeviq ’75 Shkup

Sibel Amet ’93 Shkup

Ismet Idrizi ’70 Shkup

Damjan Janevski ’80 Shkup

Gorjan Atanasov ‘93 Shkup

Kristijan Karaxhovski ‘94 Shkup

Filip Nakovski ‘86 Shkup

Marjan Llaks ‘78 Shkup

Krste Gjonevski ‘81 Shkup

Nikolla Arizanov ‘86 Shkup

Vangel Milevski ‘86 Shkup

Branimir Jovanoviq ‘82 Shkup

Sasho Rafajllovski ‘68 Shkup

Temat
LajmeRajon

Të afërta