Avokati i popullit tregon për sfidat dhe të arriturat e institucionit

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari u tha anëtarëve të komisionit se mungesa e buxhetit dhe çështja e vendosjes në objektin ku janë tani kanë qenë dy sfidat për institucionin që udhëheq.

Para Komisionit për të Drejta të Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka raportuar sot Avokati i Popullit, Hilmi Jashari.

Ky i fundit u tha anëtarëve të komisionit se mungesa e buxhetit dhe çështja e vendosjes në objektin ku janë tani kanë qenë dy sfidat për institucionin që udhëheq.

Mosekzekutimi i vendimeve gjyqësore ka qenë një problem tjetër që ky institucion ka pasur gjatë vitit 2015, përderisa Jashari bëri të ditur se janë 117 mijë raste të tilla në vitin e kaluar.

Temat
LajmeVend

Të afërta