Acer sfidon Apple dhe Dell me Aspire S 13

Acer është kompoania që së fundmi shoreson që të fitojë popullaritet përmes nxjerrjes nëtreg të disa laptopëve të hollë, sikurse ai i Dell XPS 13 dhe MacBook Air.

Acer S 13, është laptopi më i ri në treg që peshon një dritë 1.14 kilogram dhe do të fillojë në një ofertë agresive prej vetëm 699 dollarëve, kur i njëjti të dalë në shitje në muajin maj.

S 13 është vetëm 0.57 inç i hollë dhe përdor skaje të prera mirë rreth me një touchpad që jep një pamje tejet elegante. Aspire S 13 do të mbështetet nga gjenerata e gjashtë e procesorëve të Intel, me opsionet Core i3, Core i5 apo Core i7 CPU. Laptopi vjen në cilësinë full HD IPS, me 8GB RAM dhe deri në 512GB SSD.

Temat
Teknologji

Të afërta