“Sofia” e re e Arian Çanit është Andonia Dobi

Pas shumë vitesh në “Zonë e Lirë”, Sofia asistentja e Arian Çanit, nuk është më pjesë e këtij emisioni.  Tashmë një tjetër vajzë e ka zëvendësuar.

Edhe “Sofia” e re është bjonde, e bukur dhe shumë e shkathët.

Kjo është përshtypja e parë që merret nga performanca e saj këtë herë të parë në “Zonë e Lirë”. Vajza që ka zëvendësuar Sofinë e “Zonë e Lirë”, është një 19-vjeçare nga Gjirokastra. Ajo është studente e vitit të parë në Tiranë.

Ajo është Andonia Dobi dhe është një vajzë e cila ka pasion shumë të madh modelingun dhe studion për Biokimi, viti i parë.

sofia-ariancani-560x355

Temat
Showbiz

Të afërta