Këtë të diele n’Kosovë Show, Burhani, djali i semaforave u këndon politikanëve(Video)

Këtë të diele n’Kosovë Show, mes shumë mysafirëve të tjerë do të jetë edhe Burhani, djali që fshin xhama te semaforat.Ai këndon tallava për Isa Mustafën, Hashim Thaçin, Albin Kurtin, Fatmir Limaj, Ramush Haradinaj dhe kafet e vogla.

Mund ta ndiqni të dielën nga ora 20:30 në First Channel.

https://www.facebook.com/firstchannel/videos/990713027663729/

https://www.facebook.com/firstchannel/videos/990713027663729/

Temat
EmisionetFunLajmen'Kosovë Show

Të afërta