Sabri Fejzullahu i dedikon këngë gruas?!

Nën tinguj të mrekullueshëm dhe me fjalë të veçanta dhe të thjeshta dashurie do të vijë sot Sabri Fejzullahu.

Kënga kushtuar dashurisë, asaj shumëvjeçare, do të jetë sot publike për të gjithë ju.

Klipi është xhiruar në Turqi dhe Sabriu ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.
Ku i dihet ndoshta edhe këtë këngë ia dedikon asaj?

Temat
Showbiz

Të afërta