Instagram lanson një veçori të re

FAIRFAX, CA - DECEMBER 18: The Instagram logo is displayed on an Apple iPhone on December 18, 2012 in Fairfax, California. Users of the popular photo-sharing app Instagram are angered over language in Instagram's new terms of service that states that a business may use any of the users photographs in advertising without compensation to the user. The policy is set to go into effect on January 16, 2013. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Instagram ka lansuar veçorinë e re “videot e personalizuara”, në kanalin Explore.

Aplikacioni për shpërndarjen e fotografive njoftoi se ka zgjeruar kanalin Explore në aplikacion, për t’i lejuar përdoruesit që të zbulojnë dhe shpërndajnë video më lehtë se më parë.

Tani përdoruesit kur klikojnë në butonin Explore do të shohin një kanal të quajtur “Videot që mund t’i pëlqeni” (Videos You Might Like), ku mblidhen video të ndryshme përreth Instagram – madje edhe nga njerëzit të cilët nuk i ndiqni.

Kjo veçori e re do të jetë në dispozicion vetëm për përdoruesit në SHBA, por ajo do të lansohet globalisht në muajt e ardhshëm./GazetaExpress/

Temat
Teknologji

Të afërta