Kështu i parashikonin ditët e sotme në vitin 1900

Ndonjëherë disa gjëra në këtë botë tërheqin vëmendjen dhe interesin për t’i lexuar ose për t’i ditur më shumë. E në këtë rend hyjnë edhe botëkuptimet e njerëzve të shekujve të kaluar.

Këto piktura vijnë nga projekti ‘Franca në vitin 2000’ i realizuar që në vitin 1900 nga artistë të asaj kohë në Francë. Njerëzit në atë kohë kanë paramenduar disa gjëra që do të mund të bëheshin realitet në kohën tonë dhe për disa edhe ia kanë qëlluar.

Parashikimet si shpikja e mekanizmave fluturues si aeroplani, makinat për punët e fermës e të tjera, edhe janë bërë realitet

.12966158_189435094783132_502717619_n

Temat
Fun

Të afërta