Djali i propozon martesë të dashurës në Aeroportin e Rinasit

Eh dashuria! Nëse e keni dike që e doni shumë, por keni frikë të ndërmerrni hapin e madh të jetës, martesën, shikoni këtë video, janë momente emocionuese. Eh kush nuk do e donte një propozim të tillë, një surprizë që të bën të derdhësh lot gëzimi, të thuash “në dreq gjithçka”, lumturia qëndron mbi paranë, mbi makinat luksoze, ndjenjat e sinqerta janë ato që të udhëheqin në jëtë dhe të mbajnë me shpresë se një ditë akoma më e bukur do të vijë.

Djali që ka organizuar gjithçka, pas një viti distancë nga e dashura e tij sepse të dy jetonin jashtë Shqipërisë, por në vende të ndryshme, zgjodhi që në pikën e tyre të takimit, t’i bënte këtë surprizë vajzës së zemrës pas një periudhe të gjatë larg njëri-tjetrit.

“Marry me” ishte togfjalëshi që shpjegonte gjithçka, lule, dekorim me ngjyra, trëndafila, fytyra të qeshura dhe mbi të gjitha edhe dielli i ishte bashkuar gëzimit të tyre.

Lot, emocione, gëzim, janë këto fjalët që shpjegon kjo video me pamje që kanë ardhur pranë redaksisë Jetaoshqef.al.

Temat
Fun

Të afërta