Djali që mund të shohë pa sy

Ben Underwood e humbi shikimin e tij në moshën trevjeçare nga kanceri i retinës. Por, pavarësisht këtij hendikepi, ai mund të bëjë shumë gjëra i pavarur. Pabesueshmërisht, Ben ka...

Ben Underwood e humbi shikimin e tij në moshën trevjeçare nga kanceri i retinës. Por, pavarësisht këtij hendikepi, ai mund të bëjë shumë gjëra i pavarur.

Pabesueshmërisht, Ben ka zhvilluar një teknikë të jashtëzakonshme që e ndihmon atë të sheh.

Ashtu si lakuriqët e natës dhe delfinët, ai klikon për “t’i parë” ato që e rrethojnë – një proces ky i njohur si eholokacion. Talenti i tij i shquar e ka tërhequr vëmendjen e shkencëtarëve të Universitetit të Kalifornisë – Santa Barbara, të cilët po kryejnë teste për aftësinë e tij të mahnitshme.

Temat
Fun

Të afërta