Stresi vrasësi juaj i fshehtë

Stresi është duke rritur gjithnjë e më shumë vdekshmërinë në botë. Studime të ndryshme thonë se ky faktor është shumë i keq për shëndetin. Sipas tyre njerëzit duhet të...

Stresi është duke rritur gjithnjë e më shumë vdekshmërinë në botë.

Studime të ndryshme thonë se ky faktor është shumë i keq për shëndetin. Sipas tyre njerëzit duhet të përpiqen ta gjejnë lumturinë edhe tek gjërat më të vogla dhe të qeshin sa më shumë të munden, kështu do t’i kalojnë problemet e tyre.

Sipas një studimi të fundit nga Universiteti i Oxfordit, ka zbuluar se të qënit i palumtur ka të bëj shumë me stresin, prandaj përpiquni të jeni gjithnjë në harmoni me veten.

Temat
Shëndet

Të afërta