Defatoret i bëjnë diss Arben Zharkut (Video)

Defatoret e emisionit “Përrallë me Tupan”, kësaj rradhe i dedikuan një këngë me defa drejtorit të QKK-së, Arben Zharkut. Zharku ishte i ftuari i rradhës, i cili u thumbua...

Defatoret e emisionit “Përrallë me Tupan”, kësaj rradhe i dedikuan një këngë me defa drejtorit të QKK-së, Arben Zharkut.

Zharku ishte i ftuari i rradhës, i cili u thumbua nga “Defa Show”.

Si zakonisht atraktive dhe me një tekst mjaft qesharak, ato i kënduan Arbenit.

Përrallë me Tupan, shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel, me moderator Valon Malokun – ValaMala.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta