Shkoni në pushime?! Ja triku që mund të ju hyjë në punë brenda dhomës së hotelit

Nevoja thonë që është nëna e krijimeve. Por nëse keni menduar që kartelat tuaja të që i mbani në portofol nuk u hynë asgjë në punë përveç funksionit primar...

Nevoja thonë që është nëna e krijimeve.

Por nëse keni menduar që kartelat tuaja të që i mbani në portofol nuk u hynë asgjë në punë përveç funksionit primar të tyre, e keni gabim.
Apo të paktën kështu ka treguar një grua e cila ka zbuluar se si të mos i ndal dritat dhe mjetet e tjera me elektricitet në dhomën e hotelit.

Ajo ka vendosur një kartel nga portofoli i saj, në vendin ku vendoset kartela e dhomës. Kjo kartel nuk i është dashur me vete dhe në këtë mënyrë ka qëndruar për tërë kohën energjia e ndezur në dhomë.

Këtë ajo e ka ndarë me miqtë e saj që më vonë pamjet u bënë virale në internet./Indeksonline/

Temat
Fun

Të afërta