Premierë: Emisioni më i ri i “Përrallë me Tupan” (Video)

Është rikthyer show televiziv, “Përrallë me Tupan” pas një pauze. Të ftuar në këtë emision ishin organizata kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjes”, me udhëheqësin e tyre, Selman Rexhepin. Ata rrëfyen...

Është rikthyer show televiziv, “Përrallë me Tupan” pas një pauze.

Të ftuar në këtë emision ishin organizata kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjes”, me udhëheqësin e tyre, Selman Rexhepin.

Ata rrëfyen dëbimin nga vendi i tyre, por gjithashtu treguan se nuk e harrojnë traditën shqiptare me valle dhe këngë.

Ju mund të ndiqni humor nga aktorët e “Përrallë me Tupan” dhe nga udhëheqësi i emisionit, Valon Maloku – ValaMala.
Poashtu pjesë e Përrallës janë edhe “Defa Show” nga Ferizaji.

“Përrallë me Tupan”do të shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30, në First Channel si dhe në kanalin zyrtar në YouTube

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta