Kush është shqiptari që sfidoi Arkanin me shpatë dhe kali? (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte themeluesi i organizatës kulturore artistike “Shqiponjat e Medvegjes”, Selman Rexhepi. Rexhepi tregoi që u kishte shkruar telegrame disa udhëheqësve...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte themeluesi i organizatës kulturore artistike “Shqiponjat e Medvegjes”, Selman Rexhepi.

Rexhepi tregoi që u kishte shkruar telegrame disa udhëheqësve serbë, duke përfshirë edhe Arkanin.

Ai tha se i kishte kërkuar duel me shpatë dhe kalë.

Për më shumë, ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta