Adelina “shpërthen” në lot gëzimi, emocionohet si kurrë më parë!

Me një zë të shkëlqyeshëm, e zjarrtë në performancë dhe interpretim, Adelina u emërua nga publiku si DIVA e muzikës shqiptare.

Me një zë të shkëlqyeshëm, e zjarrtë në performancë dhe interpretim, Adelina u emërua nga publiku si DIVA e muzikës shqiptare.

Ajo ishte e ftuara e edicionit më të ri të emisionit LEMzA në Tribuna Channel dhe ndau shumë të pathëna me pubikun e emisionit, rrëfime ekskluzive nga fëmijëria e saj, sfidat e jetës e shumçka tjetër.

Pjesa kulmore e emisionit ishte momenti kur Adelina’shpërtheu’ në lot gëzimi, ishte befasia e Valit që e emocionoi si kurrë më parë.

Hisotrin e plotë do mund ta kuptoni përmes linkut të mëposhtëm.

Temat
Showbiz

Të afërta