Adelina flet për herë të parë publikisht për vdekjen e Monës!

Adelina Ismaili rrëfeu historin e jetës së saj si asnjëherë më parë në emisionin LEMzA në Tribuna Channel. Ajo për herë të parë në një emision foli më detajisht...

Adelina Ismaili rrëfeu historin e jetës së saj si asnjëherë më parë në emisionin LEMzA në Tribuna Channel.

Ajo për herë të parë në një emision foli më detajisht rreth vdekjes së Monës, duke shprehur kështu emocionet dhe dhembjet e duke rrëfyer poashtu se sa ka ndryshuar jeta e saj që nga kjo tragjedi.

Më shumë detaje do mund të kuptoni përmes linkut në vazhdim.

Temat
Showbiz

Të afërta