Tre ditë të vdekur…era mbyti fqinjët. Nëna dhe djali humbin jetën pranë njëri-tjetrit sepse…

Një ngjarje e trishtë ka ndodhur në një familje ku jetonte vetëm nëna e moshuar dhe djali i saj i droguar. Ata kishin tre ditë të vdekur dhe askush...

Një ngjarje e trishtë ka ndodhur në një familje ku jetonte vetëm nëna e moshuar dhe djali i saj i droguar.

Ata kishin tre ditë të vdekur dhe askush nuk e dinte pasi nuk trokiste njeri në derën e tyre.

Kjo i kishte shqetësuar fqinjët, të cilet në një moment, të mbytur nga era e rëndë që vinte prej banesës së tyre kanë reaguar.

Sic shkruajnë mediat italaine, djali i saj 56 vjecar që ishte përdorues droge, kishte injektuar me shiringë drogë dhe kishte kaluar në overdozë.

Nëna, 92 vjeçare, e kishte parë në gjendje të keqe djalin dhe në përpjekje për të kërkuar ndihmë, ka ndërruar jetë në këmbët e shtratit pasi pësoi një sulm në zemër, nga dhimbja.

Nga shtëpia, fqinjët thanë se vinte era e gazit nga një sobë e lënë ndezur.

Hipotezat mbi këtë vdekje janë të shumta, por për momentin asgjë nuk është e sigurt.

Temat
Përgjithshme

Të afërta