Rasti më i rrallë në botë, foshnja e lindur pa hundë mbijetoi

Foshnja që ka lindur pa hundë. 4 vjet më vonë ja se si duket! Në 2015, në mars, një fëmijë ka lindur pa hundë. Prindërit e saj, natyrisht, e...

Foshnja që ka lindur pa hundë. 4 vjet më vonë ja se si duket!

Në 2015, në mars, një fëmijë ka lindur pa hundë.

Prindërit e saj, natyrisht, e adhurojnë me apo pa hundë, pavarësisht çdo gjëje.

Foshnja kishte të ashtuquajturën sëmundje Arhinia kongjenitale që shumica e foshnjave nuk mbijetojnë, veçanërisht për shkak të vështirësisë së frymëmarrjes dhe gëlltitjes.

Eli, sigurisht, është një heroinë, ajo menjëherë filloi të marrë frymë dhe të thithte qumësht. A nuk është e ëmbël?

Temat
Shëndet

Të afërta