Familja kërkon zbardhjen e vrasjes së Skënder Gashit (Video)

Familja nga Sopniqi i Rahovecit ka kritika të mëdha për drejtuesit e shtetit. Kjo familje kërkon zbardhjen e vrasjes së ish-luftëtarit të UÇK-së dhe eprorit të TMK-së, Skënder Gashit....

Familja nga Sopniqi i Rahovecit ka kritika të mëdha për drejtuesit e shtetit.

Kjo familje kërkon zbardhjen e vrasjes së ish-luftëtarit të UÇK-së dhe eprorit të TMK-së, Skënder Gashit.

Vrasje që ndodhi 18 vjet më parë.

Temat
LajmeVend

Të afërta