32-vjeçari Tom Peters nuk dë..."/>Lidhet me zinxhirë dhe leh, 32-vjeçari që jeton si qen (FOTO LAJM) – FIRST-CHANNEL TV, KOSOVA

Lidhet me zinxhirë dhe leh, 32-vjeçari që jeton si qen (FOTO LAJM)

Për të shpëtuar nga streset e jetës së përditshme një 32-vjeçar ka vendosur të jetojë si qen, të vishet si i tillë dhe të lidhet me zinxhir. 32-vjeçari”>32-vjeçari Tom...

Për të shpëtuar nga streset e jetës së përditshme një 32-vjeçar ka vendosur të jetojë si qen, të vishet si i tillë dhe të lidhet me zinxhir.

32-vjeçari”>32-vjeçari Tom Peters nuk dëshiron që të ketë jetesën pa lumturi të qenit, përcjell albeu.com

Ditën, ai është një teknik i ndriçimit, por natën, ai vepron si një qen.

“Qenushi” Tom ka zgjedhur të duket si qentë “dalmat” dhe i pëlqen të luaj me lodra dhe të lehë.

“Nuk shqetësoheni për të holla, ushqim apo punë,” thotë Tom. /albeu.com/

Temat
Fun

Të afërta