Aktorit të njohur kosovar i ndodh e papritura në mes të emisionit!

Ishte aktori i njohur, Mentor Zymberaj ai i cili solli rrëfime ekskluzive nga jeta e tij, për publikun e emisionit LEMzA në Tribuna Channel. Vet aktori shpalosi detaje dhe...

Ishte aktori i njohur, Mentor Zymberaj ai i cili solli rrëfime ekskluzive nga jeta e tij, për publikun e emisionit LEMzA në Tribuna Channel.

Vet aktori shpalosi detaje dhe histori tejet interesante, madje me disa rrëfime doli të jetë edhe tejet emotiv, mirëpo kulmi i emisionit ishte befasia e përgatitur për të.

Ishte djali i tij, Mirani ai i cili për befasin e Mentorit u fut në studio duke performuar kështu disa prej hiteve të muzikës qytetare shqipe.

Performancen e tyre të pl0të mund ta ndiqni përmes linkut në vazhdim./GazetaTribuna/

Temat
Showbiz

Të afërta