Shenjat që ju tregojnë se keni nevojë për ujë

Nëse trupi juaj është i thatë dhe i padehidratuar nuk mund të funksionojë asnjëherë si duhet. Secila qelizë në trup duhet ta përdorë ujin që të funksionojë, transmeton Klan...

Nëse trupi juaj është i thatë dhe i padehidratuar nuk mund të funksionojë asnjëherë si duhet.

Secila qelizë në trup duhet ta përdorë ujin që të funksionojë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa shenja që tregojnë se keni mungesa të theksuara të ujit në trup:

Nëse keni urinë të errët

Frymëmarrje e rëndë

Lëkurë të thatë

Dhimbje muskujsh

Dhimbje koke ose nervozizëm.

Temat
Showbiz

Të afërta