E shpifur, i përdhunon dhitë deri në ngordhje

Një burrë thuhet se kishte përdhunuar dy nga dhitë e nënës së tij deri në ngordhje. Mbithi Munyao është akuzuar se ka kapur kafshët nga një zonë kullose për...

Një burrë thuhet se kishte përdhunuar dy nga dhitë e nënës së tij deri në ngordhje.

Mbithi Munyao është akuzuar se ka kapur kafshët nga një zonë kullose për një sesion të sëmurë për dy orë, duke përfunduar kështu me ngordhjen e tyre.

Të dy dhitë vdiqën nga rraskapitja menjëherë pas incidentit, tha policia. Dhitë të cilat ishin të dëmtuara shumë, u morën si dëshmi dhe u sollën para gjykatës në Kenia këtë javë.

Munyao, i cili përballet me dy akuza, u arrestua pasi nëna e tij e paraqiti në polici. “Ai vazhdimisht pati marrëdhënie me to, përderisa ato ngordhën”, ka thënë ajo.

Temat
Fun

Të afërta