Shesin gratë për 10 000 dollarë (VIDEO)

Dashuria është ndjenja më e madhe që përjeton njeriu, por jo gjithmonë lidhjet janë të mbushura me dashuri. Sa kushton dashuria?! Dashuria nuk matet dhe asgjë nuk është më...

Dashuria është ndjenja më e madhe që përjeton njeriu, por jo gjithmonë lidhjet janë të mbushura me dashuri.

Sa kushton dashuria?! Dashuria nuk matet dhe asgjë nuk është më e shtrenjtë se dashuria, por jo në të gjitha lidhjet mbretëron kjo ndjenjë.

Në video mund të shihni se ka lidhje të cilat nuk janë të ndërtuara mbi bazën e dashurisë dhe mund të shihni se si këta meshkuj i japin gratë e tyre për para.

Videot janë komentuar shumë dhe janë kritikuar jashtëzakonisht shumë lidhjet të cilat nuk janë të ndërtuara mbi dashuri. /albeu.com/

Temat
Fun

Të afërta