Enverin e vranë, se nuk iu përkul Serbisë!

Shkruan: Fadil Maloku, sociolog

Shkruan: Fadil Maloku, sociolog

Lavdi këtij patrioti, e turp institucioneve të Kosovës!

1. Kaluan 19 vite nga; ATENTATI, vrasja makabre dhe tinzare e patriotit, intelektualit dhe veprimtarit Enver Maloku.

2. Është shumë simptomatike, indolenca dhe neglizhenca e bashkëpartiakëve të Tij, për ta zbardhur këtë ATENTAT, kur kihet parasysh që të njejtit ushtronin në pothuajse gjitha legjislaturat e pasluftës pushtet ekzekutiv!?

3. Thuhet që; Drejtësia vonon, por nuk Harron! Uroj që ( Gjykata Speciale ta shndrisë edhe këtë rast) ashtu të ndodhë, edhe në rastin e Enverit.

Temat
Opinione

Të afërta