DUHET TA DËGJONI VERSIONIN AKUSTIK TË KËNGËS “PI RAKI ” NGA VALTON KRASNIQI (VIDEO)

Tashmë e ka siguruar vendin e tij në estradën shqiptare dhe sigurisht që secili postim apo hap që ai bën fiton vëmendjen e menjëhershme të publikut shqiptar, shkruan Popullore.com...

Tashmë e ka siguruar vendin e tij në estradën shqiptare dhe sigurisht që secili postim apo hap që ai bën fiton vëmendjen e menjëhershme të publikut shqiptar, shkruan Popullore.com

Por më e veçanta e kësaj është kur këngëtari Valton Krasniqi lanson projekte muzikore më të pëlqyera të audiencës shqiptare. Madje më të veçanta bëhen kur ato lansohen në verisionin akustik.

Këtë dhuratë jua ka bërë vet Valtoni Krasniqi të gjithë fansave të tij. Nëse deri tani jeni mësuar ta dëgjoni këngën “Pi raki” në versione tjera, duhet ta dëgjoni patjetër edhe në atë akustik.

Pi raki dhe mendoj për ty thotë Valton Krasniqi./Popullore.com

Temat
Showbiz

Të afërta