Gulserenit i bëhet djali ‘dhëndërr’

Nurgul Yesilcay ndër rolet e shumta që kishte gjatë gjithë jetës së saj, atë e gëzon më së shumti roli i nënës që ka në jetën reale. U bë...

Nurgul Yesilcay ndër rolet e shumta që kishte gjatë gjithë jetës së saj, atë e gëzon më së shumti roli i nënës që ka në jetën reale.

U bë nënë në një moshë të re dhe aktorja shpesh edhe e ka lënë anash profesionin e saj për t’iu përkushtuar e tëra të vetmit të saj, përcjell ORAinfo.

Nga martesa e saj e dështuar Nurgul-it i mbeti djali që e rriti e vetme. Tani ai është bërë i madh dhe ajo po shkkrihet pas djalit të saj të pashëm. Një foto që e ka publikuar, ajo i njoftoi ndjekësit e saj se si po duket djali i saj me komstume të dhëndërrisë.

Temat
Showbiz

Të afërta