Bes Kallaku e ‘zë ngusht’ Ijen, i bën një pyetje të vështirë

Si aktor është shumë i njohur. Por, përpos Bes Kallakut, në familjen e tij edhe gjyshja e aktorit, Ija, gëzon famë në gjithë Shqipërinë, fal nipit të saj, shkruan...

Si aktor është shumë i njohur.

Por, përpos Bes Kallakut, në familjen e tij edhe gjyshja e aktorit, Ija, gëzon famë në gjithë Shqipërinë, fal nipit të saj, shkruan lajmi.net

Kjo se, Besi e ka përmendur atë kudo, madje shpesh kanë qenë edhe në intervista bashkë.

Mirëpo, Ija sot është zënë ngusht nga nipi i saj.

Besi ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet në mes dy veturave superluksoze dhe ka pyetur Ijën se cilën ta marrë.

E duke qenë një zgjedhje e vështirë kë të marrë e kë të lë, edhe Ija do të mendonte disa herë!/Lajmi.net/

Temat
Showbiz

Të afërta