Test psikologjik: Cila, sipas jush, nuk është një familje?

Cila nga të treja mendoni se nuk është një familje? Përgjigja mund të tregojë shumë për mënyrën tuaj të perceptimit të një familjeje. Nëse përgjigjja juaj është 1 Ju...

Cila nga të treja mendoni se nuk është një familje? Përgjigja mund të tregojë shumë për mënyrën tuaj të perceptimit të një familjeje.

Nëse përgjigjja juaj është 1

Ju nuk jeni personi më i orientuar nga familja, ndoshta jeni rritur pa një baba.

Në foto babai në fakt duket se nuk është i interesuar për fëmijën që e mban nëna.

Ju pëlqen të ndihmoni të tjerët dhe të përpiqeni të bëni ndryshime pozitive në jetën e tyre, por nuk jeni mjaft të sigurt se çfarë është një familje e vërtetë.

Nëse përgjigja juaj është 2

Ju jeni të vetëdijshëm për atë që një familje e vërtetë është dhe rëndësia që ka, familja juaj është gjithmonë prioritet i juaji. Prindërit në imazh janë të fokusuar tek vetja: gruaja vesh një minisfund dhe babai është shpërfillës.

Ju besoni në marrëdhënie të forta dhe të qëndrueshme, një martesë të dashur dhe një mjedis të lumtur për të gjithë anëtarët e familjes.

Nëse përgjigja juaj është 3

Kjo foto tregon një familje të lumtur dhe të dashur, dy prindër që e duan dhe kujdesen për fëmijën e tyre. Nëse besoni se kjo familje është e rreme, mund të keni një sëmundje psikologjike traumatike, ndoshta për shkak të një jete të jetuar në një familje jofunksionale.

Nëse njëri prej prindërve tuaj ka qenë alkoolik, ka përdorur drogë ose ka pësuar një sëmundje mendore, mendja juaj mund të njohë atë që keni përjetuar si një familje e vërtetë dhe për këtë arsye mendoni se kjo lloj familjeje është e rreme.

Temat
Fun

Të afërta