Pyetje logjike: Si do të dilnit nga dhoma nëse…

Është ditë e mirë vere. Mirëpo, ti je mbyllur në një dhomë e cila ka tri dalje: Nëse del nga dera e parë, të hanë ujqërit. Nëse del nga...

Është ditë e mirë vere. Mirëpo, ti je mbyllur në një dhomë e cila ka tri dalje:

Nëse del nga dera e parë, të hanë ujqërit.
Nëse del nga dera e dytë ngrihesh nga të ftohtit sepse vendi është me ngrica.
Nëse del nga dera e tretë, një kapëse gjigante për letra ta zë kokën menjëherë dhe të vret.

Si do të dilje nga dhoma?

/Lajmi.net/

Temat
FunShowbiz

Të afërta