Engjellusha, mahnitëse në “Përrallë me Tupan” (Video)

Engjellusha Salihu – Engji, ishte e ftuara e radhës në emisionin “Përrallë me Tupan”. Përveç bashkëpunimeve me nënën e saj, Shyhrete Behlulin, Engji ka realizuar edhe këngë solo, me...

Engjellusha Salihu – Engji, ishte e ftuara e radhës në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Përveç bashkëpunimeve me nënën e saj, Shyhrete Behlulin, Engji ka realizuar edhe këngë solo, me të cilat ka arritur shumë suksese.

Ajo promovoi duetin e saj dhe Shyhretes, “Nuse kosovare” si dhe këndoi këngën e saj shumë të pëlqyer “Kanagjegji”.

“Përrallë me Tupan” në udhëheqjen e Valon Malokut, shfaqet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbiz

Të afërta