Nëse jeni në një qendër të votimit “mos ja zgjatni” dorën askujt, kjo është arsyeja

Në shumicën e rasteve ndodh të takoni dikë të afërm në qendrën e votimit ku ju votoni. Mirëpo, me këtë rast është mirë të keni kujdes që këtij personi...

Në shumicën e rasteve ndodh të takoni dikë të afërm në qendrën e votimit ku ju votoni.
Mirëpo, me këtë rast është mirë të keni kujdes që këtij personi të mos ja zgjatni dorën.

E gjithë kjo, pasi nëse personi të cilit keni vendosur t’i zgjatni dorën për t’i folur ka votuar, atëherë mundet që spreji i votimit mund të ju ngjitet edhe juve në duar.

Kështu, kjo mund të ju nxjerr problem juve dhe të mos mund të votoni fare.

Temat
LajmeVend

Të afërta