Vjen “Nusja e sotit” nga Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi (Video)

Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi kanë publikuar projektin e tyre të radhës, këngën “Nusja e sotit”. Kjo këngë është kompozuar nga Kreshnik Avdiu. Xhirimet e klipit i ka bërë...

Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi kanë publikuar projektin e tyre të radhës, këngën “Nusja e sotit”.

Kjo këngë është kompozuar nga Kreshnik Avdiu. Xhirimet e klipit i ka bërë “Artfabe” Gjilan, kurse incizimi i këngës është realizuar në studion “Sumer” – Lipjan.

Gjithashtu pjesëmarrëse në klip ishin aktorja e madhe Leze Qena, njëra nga motrat Burrniku – Hyrjeta Burrniku dhe Eduar Bytyqi.

Temat
Showbiz

Të afërta