Kah po shkojnë shqipet?

Shkruan: Fadil Maloku, sociolog

Shkruan: Fadil Maloku, sociolog

Në Himarë, nuk ka asnjë grek, por, ka vetëm kakofoni dhe histeri greke;

Në Greqi, ka një Çamëri shqiptare, por, nuk ka asnjë politikë aktive shqiptare;

Ka një Maqedoni multietnike, ku ka shqiptarë por, nuk ka shqiptari!?

Ka një Kosovë monoetnike shqiptare, por, nuk ka ambicie pavarësie nga kolonizimi dhe tutorizmi;

Në Shqipëri, ka një retorikë “demokratike”, por, nuk ka asnjë politikë unike gjithëshqiptare?!

Koha për rizgjim…

Temat
Opinione

Të afërta