Katër shenja që mund ta kuptoni se dikush iu ka bllokuar në WhatsApp

Ndryshe nga Facebook dhe Instagram, në WhatsApp është paksa më vështirë ta kuptoni se dikush mund të iu ketë bllokuar. Katër shenjat se për dikë jeni i padëshiruar në...

Ndryshe nga Facebook dhe Instagram, në WhatsApp është paksa më vështirë ta kuptoni se dikush mund të iu ketë bllokuar.

Katër shenjat se për dikë jeni i padëshiruar në këtë rrjet janë këto:
1.Ju nuk mund të shikoni dot se kur është hera e fundit që ai ka qenë online 2.Nuk i shikoni dot foton e profilit në WhatsApp
3.Të gjitha mesazhet e juaja kanë shenjë ‘tick’ vetëm një herë që tregon se mesazhi është dërguar, dhe jo dy herë që tregon se mesazhi është marrë 4.Ju po krijoni një grup chat-i, por nuk mund ta shtoni “atë”.

Temat
Teknologji

Të afërta