Kushëriri ia fali shtëpinë, ja çfarë gjeti të fshehur pas mobiljeve…(Foto)

Ai e zbuloi rastësisht pasurinë e cila kishte qenë e fshehur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i...

Ai e zbuloi rastësisht pasurinë e cila kishte qenë e fshehur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i kishte shkuar në mendje,

Ari të cilin e kishte gjetur në shtëpi mbante vlerën prej 3.5 milion euro.

Ai kishte arritur ta shes arin në të gjitha argjendaritë franceze, mirëpo pas asaj u ballafaqua me probleme tjera të tatimit dhe të arit të fshehur nga kushërinjtë e tij.

Temat
Showbiz

Të afërta