Iphone 8 pritët të pësoj rënie pas daljes së iPhone X

Pas prezantimit në konferencë të iPhone X mbeti në hijen e vëllait më të vjetër iPhone 8 Apple kështu llogaritet që i ka dhënë një goditje vetës. Nga nesër...

Pas prezantimit në konferencë të iPhone X mbeti në hijen e vëllait më të vjetër iPhone 8 Apple kështu llogaritet që i ka dhënë një goditje vetës.

Nga nesër iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus janë në dispozicion së pari në Serbi, dhe ka vetëm dy javë në dispozicion për të dominuar derisa të filloj shitja e iPhone X.

Shumë adhurues të Apple iPhone janë duke pritur në treg iPhonë X, gjë që pritet ta lë nën hije IPhone 8 dhe iPhone 8 plus.

Temat
Teknologji

Të afërta