Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!

Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse! Mjekët po u bëjnë thirrje njerëzve që janë mbi moshën 40 vjeç për të ndaluar marrjen...

Njerëzit mbi 40 vjeç të ndalojnë marrjen e Ibuprofenit menjëherë – Ja pse!

Mjekët po u bëjnë thirrje njerëzve që janë mbi moshën 40 vjeç për të ndaluar marrjen e Ibuprofen sepse rreziqet mund të jenë më të mëdha se përfitimet.

Ibuprofen mund të zvogëlojë përkohësisht dhimbjen e një dhimbje koke, por mund të rrisë ndjeshëm shanset për të marrë sëmundje të zemrës!

Ata thonë se edhe me përdorim afatshkurtër, Ibuprofeni mund të rrisë mundësinë e një sulmi në zemër me gati 20%.

Përdorni mënyra dhe përbërës natyral që mund të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve ashtu si edhe ju të merrni përfitimet duke lënë mënjanë efektet e ashpra të këtyre barnave.

Temat
Shëndet

Të afërta