Apple njofton datën kur do të dal në treg modeli i ri

Është shkruar mjaft shumë për praninë e telefonit iPhone X dhe problemet me rezerva. Apple thuhet se është duke pasur telashe me rezervat e telefonave dhe se ekipi ka...

Është shkruar mjaft shumë për praninë e telefonit iPhone X dhe problemet me rezerva.

Apple thuhet se është duke pasur telashe me rezervat e telefonave dhe se ekipi ka shtuar prodhimin e pajisjeve.

Megjithatë, sipas DigiTimes, Apple përfundimisht ka rregulluar problemin me modulin 3D.

iPhone i ri i Apple do të dalë në treg më 3 nëntor, por thuhet se nuk do të ketë shtyrje të lansimit të këtij modeli.

Temat
Teknologji

Të afërta