Nuk do ta besoni kush është shoqëruesi i Leonora Jakupit në dasmën e Labit (FOTO)

Dasma e Labinot Gashit dhe Qendreses ka bërë shumë bujë këto ditë. Aty po marrin pjesë shumë nga fytyrat publike. Njëra ndër to është edhe Leonora Jakupi, e cila...

Dasma e Labinot Gashit dhe Qendreses ka bërë shumë bujë këto ditë.

Aty po marrin pjesë shumë nga fytyrat publike.

Njëra ndër to është edhe Leonora Jakupi, e cila ka ardhur e shoqëruar me stilistin e flokëve, Kaci Lleshi.

Ajo po duket për mrekulli:

Temat
Showbiz

Të afërta