Labi përlot të ftuarit në dasëm me fjalimin hapës

Labi ka përlotur të ftuarit me fjalimin hapës në dasmën e tij. Ai së bashku me Qendresen festojnë sonte martesën e tyre, së bashku me shumë të ftuar, shumica...

Labi ka përlotur të ftuarit me fjalimin hapës në dasmën e tij.

Ai së bashku me Qendresen festojnë sonte martesën e tyre, së bashku me shumë të ftuar, shumica nga ta të cilët janë pjesë e estradës tonë.

Ai ka falenderuar të gjithë për pjesmarrje, e në veçanti Sabri Fejzullahun, Danin, Shkurte Gashin dhe NRG Band.

Siç edhe po shihet kjo është një dasëm madhështore:

Temat
Showbiz

Të afërta