Hyrja madhështore e Labit dhe Qendresës në dasëm (Video/Foto)

Labi dhe Qendresa sonte festojnë martesën e tyre me një dasëm madhështore, kur po marrin pjesë e gjithë estrada kosovare. Çifti ka bërë një hyrje të mrekullueshme, fillimisht me...

Labi dhe Qendresa sonte festojnë martesën e tyre me një dasëm madhështore, kur po marrin pjesë e gjithë estrada kosovare.

Çifti ka bërë një hyrje të mrekullueshme, fillimisht me Vallen e Rugovës, e më pas me një koreografi vallëzimi nga Jeton Vorfi.

Temat
Showbiz

Të afërta